langue / taal

  • Nederlands
  • Français

 

Nieuw :
             -   Steeds oesters verkrijgbaar uit ons homarium : gegratineerde oesters met champagnesaus
             -   Kreeft Belle Vue of met Duglérésaus
             -   Warme ganzelever gebakken met appeltjes en geflambeerd met calvados
             -   Simmental entrecote 300 gram per persoon
             

Onze dagschotels :
 
 

  **  U kan ons elke dag volgen op facebook  , instagram ***

 

 Donderdag 15/2 : Steak met peperroomsaus en sla en frieten

Vrijdag 16/2 : gebakken zalmfilet met preisaus en peterseliepuree

zaterdag 17/2 : gehaktballen met selder en witte saus , puree

Zondag 18/2 : gebakken skreifilet met dijonaisesaus en aardappelen , groenten

Maandag 19/2 : Chipolata met prei en bechamelsaus , aardappelen 

Dinsdag 20/2 : penne pasta met kip en currysaus

Alle gerechten alsook dagschotels  kunnen  afgehaald worden of gereserveerd worden voor 's avonds !!

Dagschotels vlees : € 15.00 / visdag € 17.00 / zondagschotel € 23.00

  **  U kan ons elke dag volgen op facebook  , instagram ***

 

Wenst u elke week een email te ontvangen met onze dagschotels, laat dan hier uw email-adres achter .

Nieuwe gin in ons gamma : Buss gin Grapefruit , white rain en raspberry 
Nieuw bier van 't Vat :  Alpaide Cuvée en GORDON Imperial OAK Ale !!!! zeker komen proeven
Bieren op fles : Waterloo Récolte en Leffe tripel
 

 

  • nieuw van 't Vat : Alpaide blond cuvée ....