langue / taal

  • Nederlands
  • Français

 

Nieuw : -  Wildsuggesties : hazenrugfilet grand veneursaus en hertenfilet met garnituur en  kroketten 
             -   Steeds oesters verkrijgbaar uit ons homarium : gegratineerde oesters met champagnesaus
             -   Witloofsalade met everzwijnkroketten en herfstgarnituur
             -   Warme ganzelever gebakken met appeltjes en geflambeerd met calvados
             
NIEUWE gins bij ons te proeven : Uppercut / Skully gin oriental citrus  .... de moeite om te komen proeven

Onze dagschotels :

Donderdag 23.11: Steak met krokante sla en frieten

Vrijdag 24.11 :  bladerdeeg gevuld met verschillende vissoorten en duglérésaus met frieten 

Zaterdag 25.11 : blinde vinken met bloemkool en aardappelen

 Zondag 26.11 : portie goudmerk mosselen met mosselsaus , mayo en frieten

 Maandag 27.11: kalfsfricassee op grootmoeders wijze met wortelen en kroketten

Dinsdag 28.11: gehaktballen met tomatensaus en puree

Dagschotels vlees : € 15.00 / visdag € 17.00 / zondagschotel € 23.00

Wenst u elke week een email te ontvangen met onze dagschotels, laat dan hier uw email-adres achter .

 

  • kerstdag en nieuwjaarsdag open à la carte of menu