Weekendmenu
Zaterdag 22/3 - Zondag 23/ 3
VOORGERECHT : duo kaas en garnaalkroket
HOOFDGERECHT
Scampi - chefsaus - rijst
Dessert :
Meringue - vers fruit - crème anglaise
Menu € 52.00
Specialiteiten
suggestieschotels |
---|
Zeeuwse oesters creuses natuur op ijs € 4.00 Gegratineerd met witte wijnsaus € 5.00 per stuk |
Verwen Ontbijt
Vers sinaasappelsap
Thee, koffie of warme choco (2 stuks pp)
Mandje met assortiment broodjes
Mini croissant / koffiekoek
Confituur of choco
Assortiment van kaas en charcuterie
Roer-spiegelei of omelet naar keuze
Prijs per persoon € 21.00
Optie: Glas Cava €7 / Vers fruit uit het seizoen € 3
-
Nieuw
Bier van de maand : scotch van 't vat in tinnen potje
Vanaf nu La trappe 0/0 alcohol voor onze BOB's
Nieuw aperitief december ;NEGRONI € 14.00
Kreeft Belle Vue met cocktailsaus € 65.00
OESTERS op ijs of warme bereiding
Ossobuco met tuinkruiden en tomatensaus , pasta € 31.00