langue / taal

  • Nederlands
  • Français

 

Nieuw :
             -   Steeds oesters verkrijgbaar uit ons homarium : creuses  oesters op ijsschilfers
             -   Warme ganzelever gebakken met appeltjes en geflambeerd met calvados
             -   homemade lasagna
             -  homemade chocolademousse

Suggesties : - Roodbaarsfilet met garnalensaus en puree
                    - PAARDEN filet pure ROYAL met saus naar keuze
                    - Baby kreeften seizoen van start 

Nieuwe wijnsuggesties  : Wite Oostenrijkse wijn en rode Argentijnse wijn per glas of per fles
             

 

  **  U kan ons elke dag volgen op facebook  , instagram ***

 

Dagschotels vlees : € 15.00 / visdag € 17.00
do 24/05

Steak champignonsaus , sla en frieten

vr 25/05

Roodbaarsfilet met tomatensalsa ,  frisse lenteui-puree

za 26/05

Koude vleesschotel met aardappelsalade

zo 27/05

Scampi met currysaus , ananas en rijst 

ma 28/05

Americainschotel met krokant slaatje en frieten , mayonaise

di 29/05

Caesar salad met krokante kip , parmezaan en typische dressing

  **  U kan ons elke dag volgen op facebook  , instagram ***

 

Wenst u elke week een email te ontvangen met onze dagschotels, laat dan hier uw email-adres achter .

Nieuwe gin in ons gamma : Buss gin Grapefruit , white rain en raspberry 
Nieuw bier van 't Vat :  Alpaide Cuvée en Martin's pale ale IPA  !!!! zeker komen proeven
 

 

  • 1 juli ... komen jullie mee feesten ? reserveer alvast Uw plaats dan bij ons