Weekendmenu
Zaterdag 13/12 - Zondag 14/12
Voorgerecht: Garnaalkroket met gefrituurde peterselie
Hoofdgerecht: Kabeljauwfilet , spiazie , mousselinesaus en puree
Dessert: Pannekoek suzette
Menu € 52.00 per persoon
Verwen Ontbijt
Vers sinaasappelsap
Thee, koffie of warme choco (2 stuks pp)
Mandje met assortiment broodjes
Mini croissant / koffiekoek
Confituur of choco
Assortiment van kaas en charcuterie
Roer-spiegelei of omelet naar keuze
Prijs per persoon € 21.00
Optie: Glas Cava €7 / Vers fruit uit het seizoen € 3
-

Nieuw
Bier van de maand : X - Mas scotch
Vanaf nu La trappe 0/0 alcohol , Affligem 0/0 voor onze BOB's
Nieuw aperitief november : sarti Rosa APERITIVO ( mango , bloedappelsien spritz ) € 14.00
Kreeft Belle Vue met cocktailsaus € 65.00
OESTERS op ijs of warme bereiding
Ossobuco met tuinkruiden en tomatensaus , pasta € 33.00

